Transport

Voertuigen transporteren met onze aanhangwagen

Bij Car-Hangar begrijpen we dat uw kostbare voertuig transporteren meer is dan alleen van punt a naar punt b gaan. Het transport is een zorgvuldig proces dat vakmanschap, betrouwbaarheid en toewijding vereist.

Met trots zijn we de aangewezen partner zijn voor al uw transportopdrachten. Wij transporteren voertuigen op een veilige en efficiënte wijze, met behulp van onze eigen open aanhangwagen. Ons team is ervaren en getraind om uw voertuig met de grootst mogelijke zorg te behandelen.

Cor

Uw voertuig laten transporteren?

Maak vandaag nog uw afspraak!

dep1

Hoe gaat een transport in z’n werk?

1. Offerte op maat

Allereerst kan u bij ons een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wij bieden u transparante prijzen en duidelijke voorwaarden.

2. Afspraak plannen

Nadat u onze offerte heeft goedgekeurd, plannen we samen een datum en tijdstip in om uw voertuig op te halen en af te leveren.

3. Veilig transport

Onze chauffeur laadt uw voertuig keurig in, vervoert het en levert het af op de afgesproken bestemming. Wij behandelen uw voertuig alsof het het onze zou zijn.

Veiligheid & discretie verzekerd

Wij tonen met trots enkele transporten

In deze fotogalerij kan u enkele voertuigen bekijken die we met succes hebben getransporteerd. De beelden geven u een inkijk in de zorgvuldige manier waarop we met voertuigen omgaan. U mag er gerust op zijn dat uw eigendom in goede handen is!

Interesse in een transport?

Of u nu een particulier bent die zijn of haar voertuig wil laten verplaatsen of een bedrijf runt dat meerdere transporten wil inplannen, wij staan klaar om u te helpen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan. Bij elk transport streven we naar excellentie. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

ren5
dep2.b